S O F F T

Yükleniyor

Kariyer Buna Değer mi ?

Kariyer yolculuğu uzun ve meşakkatli bir yoldur. Neredeyse tüm ömrünüzü kapsar. O yüzden kariyer dediğiniz şey ile ömürünüz arasındaki bu ilişkinin ayırdında olmak hayati önem taşımaktadır. Uzağınızda olduğunu üşündüğünüz kariyeriniz için ömrünüzden vazgeçmiş olursunuz da haberiniz olmaz. 

 

Yola Çıkmadan Bilmeniz Gerekenler

Kariyerinizi arzulanan noktaya taşımak bir ömür alacaksa ve bir ömür sadece kariyerden ibaret olacaksa o halde tek bir yöntem sağlıklı ilerlememizi sağlıyor. " Kariyerimi yaşamak istediğim hayat yapacağım". Bu sayede uğradığınız her kariyer basamağı ve aralarda harcadığınız para ve zaman aslında hayatınızı oluşturur ve geriye dönüp baktığınızda ben bu hayatı bile isteye yaşadım dersiniz.

 

Yoldayken Bilmeniz Gerekenler

Bu yolda tamamen yalnızsınız. Tabiki tamamen yalnız değilsiniz çevrenizde, arkanızda ve karşınızda bir çok kişi olacak. Yalnızlığınız, bu yolda yapılması gereken her işi yalnız yapacaksınız. Her duyguyu hakkıyla bir tek siz hissedeceksiniz. Herkesin doğrusunun size uyumadığını hemencecik anlayacak ve her ihtiyaç duyduğunuz doğruyu kendi başınıza bulacaksınız.

 

Yolun Sonu İçin Hazırlık

Yol bitipte manzaranın tadını çıkarmanızın gerektiği ana geldiğinizde, dönüp baktığınız aşağılardaki her şey sizin eseriniz. Bu yüzden ne görmek istiyorsanız onlar olmalı.

 

Kariyer Buna Değer

Kariyer bir meslek, bir başarı, bir ünvan değildir. Kariyer sizin tüm yolculuğunuzdur. O yol nasıl geçerse geçsin, her nereye çıkarsa çıksın size ait ve sizin kadar güzel. Dilediğinizi işleyin her baktığınzda buna değdi diyeceksiniz.

YORUMLAR

Hiç yorum bulunamadı. İlk yorumu sen yap!

Yorum Yaz